Hem > Reflektioner > Dagens I-landsproblem; skelande bröstvårtor 

Dagens I-landsproblem; skelande bröstvårtor 

Jag ska ut och springa på lunchen. Jag skyndar mig nedför trapporna till omklädningsrummet. Det är svinkallt. Jag byter om snabbt. Dels på grund av kylan men ocksåockså för att hinna springa, duscha och äta på en timma. Jag krånglar på mig sport-BH:n. Kränger på mig de tajta träningsbyxorna och ska precis dra på mig linnet när jag märker det. Mina bröstvårtor skelar.
Och?!? Vem bryr sig? Spela roll! Skynda på nu!
Jag trär på mig träningslinnet. Men vad fan! De syns ju igenom linnet också. Det ser ju helt sjukt ut. Jag måste justera. Jag rättar till höger bröst. Ja, nu skelar de ju inte i alla fall. Det ser ju mycket bättre ut nu när de är vindögda istället. Shit! In och justera igen. Och igen. Och igen. Jag blir alldeles varm. Och titta. Det löser ju problemet. Nu syns ingenting längre!
Men det var ju en väldans tur att jag spenderade 5 minuter av mitt liv på detta otroligt viktiga problem. Jag hade ju eventuellt bara kunnat börja springa så hade problemet varit ur världen efter några hundra meter.
Dessutom fick jag höra att det ändå inte är någon som tittar på kärringar över 40 så vem har jag egentligen stått och justerat rattarna för i det svinkalla omklädningsrummet? Va?!
Jag, det mina vänner kan man kalla fullständigt psykbryt. Hade jag inte varit anställd på Stena Line hade jag kunnat tävla med det. Men det kan ju ni. Tävla med era egna psykbryt, alltså. Kolla här: reasons.stenaline.se
Nähä. Nu har jag inte tid med detta längre. Nu ska göra något mycket viktigare, så det så! /Ylva.
Annonser
Kategorier:Reflektioner Taggar:,
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. maj 3, 2017 kl. 7:17 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: